Tanfolyamok

A tanfolyami tematika minden esetben a tanfolyamhallgatók képességeihez igazodik.Tanfolyamokat egyénileg is tartok igény esetén konkrét tematika-megjelöléssel.

Előzetes jelentkezéseiket folyamatosan várom időpont besorolás céljából!
A tanfolyamok folyamatosan indulnak.

Tanfolyamok folyamatosan:

 

ANGYALTANFOLYAM
Kapcsolatfelvétel a szellemi vezetővel, angyalokkal gyógyítás.

 

INGÁZÁS
Spirituális ingázás – tudatalatti kijelzései az élet több területére vonatkoztatva.

 

ARC- és TENYÉRELEMZÉS
Jellemrajz

 

SPIRITUÁLIS VÉDELEM
Mentális támadások, energiavámpírság, stb.

 

ÖNGYÓGYITÓ TANFOLYAM
Állapotfelmérés megtanulása, az eltérések korrigálásának alternatív módszerei.

 

REIKI
Kézrátételes gyógyítási módszer, amely Isteni életenergiával dolgozik.

 

A REIKI RAI Association International magyarországi szervezetének beavatott REIKI mestere, TANÁRA vagyok. Az engedélyükkel tarthatok REIKI tanfolyamokat.
A REIKI energetikai öngyógyító és gyógyító módszer – más, mint a bioenergetika – amivel magunkon, és más élőlényeken tudunk segíteni. Amellett, hogy megtapasztalhatjuk általa az energia csodáit, a beavatások mély, spirituális élményt is adnak. A REIKI megélésével az ember nem csak segítő lehet, hanem egyben elindulhat egy másoknak már -jól bevált- spirituális úton, ahogy anno én is tettem. A REIKI I. és II. tanfolyam után lettem érzékelő, és bizonyos mértékig látó. Önmagunk fejlesztése a REIKI tanfolyamok által is javasolható. Más energetikai rendszerek is léteznek, én emellett tettem le a voksomat.

REIKI I. A tanuló gyógyító csatornája megnyitásával – ezt hívjuk beavatásnak – képessé válik a REIKI – energia lecsatolására. Az I. tanfolyam után kézrátétellel lesz képes kezelni önmagát és másokat is. Saját energiaszintje is megnő, beindul egyfajta tisztulási, fejlődési folyamat, ami testi-lelki-fizikai szintű.

A REIKI II. A tanuló megkapja a lehetőséget a távkezelésre, a pszichoszomatikus betegségek lelki hátterének kezelésére, a REIKI intenzívebb megélésére.

REIKI – mester: A tanfolyamon az átáramló energia-mennyiségét növeljük meg, szintén szimbólum segítségével. Maga a mesterré válás hatalmas felelősség magunkkal, másokkal, és a kozmosszal szemben.

A tanfolyamok folyamatosan indulnak, várom jelentkezésüket a közös – számomra is felemelő – élmény átéléséhez.